Kick Your Talent

 

 

Ako ste mladi, inovativni, volite timski rad i takmičarskog ste duha ovo je prilika da izbrusite svoje talente radeći na inovativnom rješenju.

Kreativni inovacijski centar Kakanj (Kick) po prvi put organizuje Kick Your Talent, događaj na kojem mladi osmišljavaju inovativna rješenja na zadane teme. Timovi od 3 mlade osobe će na jednodnevnom događaju koji će se održati u Kick-u raditi na razvoju inovativnih rješenja na zadanu temu uz podršku stručnih konsultanata Kick-a.

Teme:

  1. Ostvarimo turističku viziju Kaknja i
  2. Kupujmo domaće

Rok za prijave timova je do 11.4.2019. godine

 

Koraci prijave:

  1. Okupite tim od tri (3) osobe od 17 do 30 godina i prijavite seza učešće na događaju
  2. Preuzmite kratko uputstvo na zadanu temu i pripremite se za takmičenje. Prilikom prijave potrebno je da odaberete temu iz uputstva na koju ćete razvijati rješenje

 

Kick Your Talent će se održati u prostorijama Kick-a 14.04.2019. godine (nedjelja) sa početkom u 11 sati.

 

Učesnici u natjecanju dobit će savjete i tehničku pomoć od Kick-a u razvoju i realizaciji inovativnih rješenja. Pobjednici natječaja dobit će novčanu podršku u razvoju rješenjau protuvrijednosti:
Prva nagrada: 500,00 KM
Druga nagrada: 250,00 KM
Treća nagrada: 150,00 KM

 

Kick Your Talent organizira Udruženje „Alternative“ Kakanj u partnerstvu sa Općinom Kakanj okviru projekta Kreativni inovacijski centar Kakanj (Kick) .

 

Projekat je podržan kroz Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

 

Sve potrebne informacije kao što su prijavni obrazac, vodič za prijavu itd. Možete preuzeti na https://kick.ba/