Digitalni marketing

Kick, 20.5.2019.
Na radionici digitalnog marketinga u Kicku 27 učesnika

Teme: Kako postaviti ciljeve i odabrati prave alate te izgraditi snažno online prisustvo i reputaciju vašeg biznisa? Kako prepoznati idealne kanale za povećanje prodaje?
Ozbiljan pristup i konstantan rad u navedenoj oblasti mnogo je važniji od ulaganja velikog iznosa novca u online oglašavanje.
Kako na pravi način iskoristiti moć društvenih mreža, Facebook, Instagram, Google My business, TripAdvisor, YouTube…? Kako odabrati prave vizuale?
Kako vam mogu pomoći plaćeni oglasi na Facebook-u, Instagram-u ili Google Ads kampanje?
Koja je uloga web stranice i optimizacije/SEO?
I još mnogo toga…
Predavač Adi Đukić iz Mostara je jedan od regionalnih pionira Google Ads-a i stručnjak za digitalni marketing sa preko 10 godina iskustva i 500+ realiziranih projekata. Osnivač je Agencije WEB Studio. Svoj prvi biznis započeo je prije 18 godina na prvoj godini Fakulteta informacijskih tehnologija. Izradom web stranica počeo se baviti 2006., nakon čega je došlo na red internet oglašavanje. Prvu Google Adwords kampanju kreirao je prije 10 godina, a nedugo nakon toga startao je s oglašavanjem preko Facebook-a, kasnije i Instagrama.
Potvrda kvalitete njegovog rada stigla je već 2012. od Google-a za Agenciju koja je postavila najveći broj Google AdWords kampanja u BiH.
Danas je savjetnik za razvoj strategije online nastupa. Njegove sjajne ideje iz oblasti digitalnog marketinga prepoznale su brojne kompanije na lokalnom i stranom tržištu, posebice bh. poduzetnici u inostranstvu. Adi je i certificirani EBRD konzultant u oblasti internet marketinga za mala i srednja poduzeća. Za svoju dušu, bavi se i NGO radom na izgradnji zajednice. Već 13 godina vodi uspješnu agenciju za digitalni marketing, Agenciju WEB Studio.